Drivved konst


Drivvedskonst är ett ord jag själv kommit på, som bra beskriver vad som pågår.

När jag ska göra min drivvedskonst så gör jag så här.

Först av allt så måste jag hitta en bra bit drivved. Det gör jag vid Kvien, en stor reservoar där jag bor. Väl där så går jag bara runt och letar. Trät borde vara ett hårt träslag och ha en tydlig form. Jag vill kunna se delar av ett djur i träet, jag ser det inte alltid direkt men om träet är fint nog så tar jag med det till min studio ändå. Där kommer jag bygga upp resten eller delar av djuret i grov lera. Jag tycker om hur det ser ut med den grova leran tillsammans med det vatten polerade träet. 


Jag gör även djur på beställning.


Om du är intresserad i något av mina redan existerande verk, eller om du funderat på att få ett gjort, var god och kontakta mig.